Blogas - kas įdomesnio?

7871 views

... pirmas žingsnis - pripažinimas. Taip, prisipažįstu, esu kaupikė :) ir tai daro mane laimingą:) man patinka atsidaryti spintą ir turėti pakankamą pasirinkimą, pagal orą, progą ir nuotaiką. Visgi mėgstu tvarką! Mano patirtis sako, kad tai du suderinami dalykai. Kalbant apie pėdkelnes spintoje turiu du stalčius - labai patogu ir svarbiausia praktiška, nes skubant visada žinau, kas kur guli.

Pėdkelnės - pagal nuotaiką, progą ir pagal sezoną
2104 views

Pėdkelnės - tai kone kasdienė moters aprangos detalė. Kiekviena iš mūsų jas dėvime, tik vienos dažniau, o kitos rečiau. Moterys, teikiančios pirmenybę suknelėms ir sijonams, dažniausiai neapsieina nei dienos be šio aksesuaro. Kitoms mėgstančioms labiau kelnes, pavyksta rečiau jomis kliautis. Bet kaip sakoma ir velnias dėvi Prada, taip ir moteris dėvi pėdkelnes :

Tamprės - atrastos iš naujo
1407 views

Mielos moterys ir merginos, šiandien pasidalinsiu mintimis ir pasiūlymais apie tai, be ko šiais metais tikrai neišsiversime :). Šį sezoną išskirtinio dėmesio įvairių dizainerių pristatymuose sulaukia prieš keletą metų iš naujo atrastos – tamprės.

Pėdutės – naujai atgimusi klasika
324 views

Pėdutes nešiojo ir nešioja mūsų mamos ir močiutės. Tik jos, kiek pamenu, dažniausiai būdavo vienos rūšies – kūno spalvos nailoninės – visos nuobodžiai vienodos, ar pamenate?